Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım:- "Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odaklar bilsinler ki, hain saldırılarla Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozamayacaklar. Barış ve kardeşliğe olan inancımızı sarsamayacak ve bizi yıldıram

ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odaklar bilsinler ki, hain saldırılarla Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozamayacaklar. Barış ve kardeşliğe olan inancımızı sarsamayacak ve bizi yıldıramayacaklar" değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım, yazılı açıklamasında, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını şiddetle kınadığını ve terörün her türlüsünü lanetlediğini ifade etti.

Kandan, şiddetten ve kaostan beslenen terörün, Ankara'da masum vatandaşların canına kıydığını belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

"Terör örgütleri ve arkasındaki karanlık odaklar bilsinler ki, hain saldırılarla Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini bozamayacaklar. Barış ve kardeşliğe olan inancımızı sarsamayacak ve bizi yıldıramayacaklar.
Milletimizin geçmişte olduğu gibi bugün de teröre ve teröre destek verenlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde duracağına hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Bakan Yıldırım, terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.