Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
SİVAS (AA) - Sivasspor ve Kayserispor kulüplerinin yönetim kurulları, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı. Sivasspor'un internet sitesinde "Alçak...

SİVAS (AA) - Sivasspor ve Kayserispor kulüplerinin yönetim kurulları, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Sivasspor'un internet sitesinde "Alçak saldırıyı kınıyoruz" başlığıyla yer alan açıklamada, olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara başsağlığı dilendi.

Açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısının büyük üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "Sivasspor Kulübü olarak alçakça ve haince düzenlenen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kayserispor'un internet sitesinde yapılan açıklamada da şunlar kaydedildi:

"Ankara'da meydana gelen hain ve menfur saldırıyı nefretle kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletimize yönelik hain terör saldırılarının bizleri daha da kenetleyeceğini biliyoruz. Menfur saldırıda hayatını kaybeden, şehitlik mertebesine ulaşan bütün vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.