Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Çubuk Belediye Başkanı Acehan, Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ankara'daki bombalı terör saldırısını kınadı.

Acehan, yaptığı yazılı açıklamada, İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında düzenlenen hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınadığını belirtti.

Terör ve işbirlikçilerinin hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacağına işaret eden Acehan, şunları kaydetti:

"Yaşanan hain saldırı sonucu 28 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 61 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hiçbir zalim, hiçbir hain, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti, vatan hainlerinin alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir. Birlik, beraberlik kardeşlik böyle zamanlarda daha öne çıkan asli unsurdur. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan dönemden geçtiğimize inanıyorum. Biz birbirimize kenetlendiğimiz sürece hiçbir terör olayının asla başarılı olması mümkün değildir. Bu hain bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyor, saldırıda hayatlarını kaybeden 28 vatandaşımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.