Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Savdes-Sen Genel Başkanı Cengiz:"Bu menfur saldırılardan yılmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadelemize dimdik devam edeceğiz"

ANKARA (AA) - Savunma ve Güvenli̇k Destek Hi̇zmetleri̇ Sendi̇kası (Savdes-Sen) Genel Başkanı Tuncay Cengiz, Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili, bu menfur saldırılardan yılmayacaklarını, ülkenin birlik ve beraberliği için mücadeleye devam edeceklerini bildirdi.

Cengiz, patlamanın olduğu bölgede yaptığı basın açıklamasında, terör saldırısını kınadı.

Hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Cengiz, "Dün akşam 28 mesai arkadaşımız evlerinde kendilerini bekleyen ailelerine ve sevdiklerine ulaşamadı. Ancak milletimizin gönlünde ve cennetin en güzide köşesinde yerlerini aldılar" dedi.

Üzüntülerinin çok büyük olduğunu belirten Cengiz, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin birer ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu menfur saldırılardan yılmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadelemize dimdik devam edeceğiz" diye konuştu.

Saldırıların sorumlularının hak ettikleri cezayı alacaklarına olan inancını dile getiren Cengiz, "Terörle mücadele yürüten silahlı kuvvetlerimizin, emniyet ve güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun" ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.