Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Kırşehir AK Parti ve CHP teşkilatları terör saldırılarını kınadı

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti ve CHP Kırşehir İl teşkilatları, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin terör olayına tepki gösterdi.

Kendirli, yaptığı yazılı açıklamada, millet olarak dik duruşla terörün her türlüsünün üstesinden gelineceğini ve yapılan saldırıların Türkiye’nin büyümesinin önüne geçmek için yapıldığını belirtti.

Türkiye’nin huzurunu, refahını ve iç barışını bozmaya yönelik şer odakları tarafından tasarlanan ve işbirlikçileri tarafından da uygulamaya konulan bu tarz saldırıların hiç bir şekilde amacına ulaşamayacağını ifade eden Kendirli, ülkenin her karış toprağının şehit kanlarıyla sulandığını, milletin bu karanlık ve kirli oyunlara gelmeyeceğini kaydetti.

CHP İl Başkanı Zengin ise açıklamasında, Ankara'da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısını lanetlediğini, hain saldırılarla hiçbir hedefe ulaşılamayacağını dile getirdi.

Yaşanan terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumların üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine ifade eden Zengin, saldırılarda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.