Anneler Günü

Anneler Günü
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:- "Annelerin yüreğindeki sevgi, dünyanın en büyük gücüdür"

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "annelerin yüreğindeki sevginin, dünyanın en büyük gücü" olduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, yeryüzünün en anlamlı ve en güçlü sevgisinin annelerle çocukları arasında bulunduğunu ifade etti.

Bireylerin yetişmesinde en büyük paya sahip olan annelerin toplumların mimarları olduklarını bildiren Hisarcıklıoğlu, "Annelerin yüreğindeki sevgi, dünyanın en büyük gücüdür." değerlendirmesinde bulundu.

Anne ile çocuk arasındaki sevgi ve merhamet duygularının hiçbir şeyle kıyaslanamayacağını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Anneler, toplumun temel direğidir. Böyle özel bir misyonu bulunan kadınlarımızın, aynı zamanda ekonomiye ve ticarete ellerini dokunduklarında ne güzel bir bereketin ve başarının altına imza attıklarını sayısız örnekle biliyoruz. Onlar hem insanları dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren yaşamın en ana unsuru hem de iş dünyamızın, üretim gücümüzün güçlü dinamikleridir. Kadınlarımız, analarımız çok şey değil, belki de herşeydir. Türk iş dünyası adına bütün annelerimizin bu güzel gününü kutluyor, onları saygıyla selamlıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.