Antalya'daki Fuhuş Operasyonu

Antalya'daki Fuhuş Operasyonu
Gözaltına alınan 14 zanlıdan 12'si tutuklandı

Antalya merkezli, İstanbul ve Denizli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 14 zanlıdan 12'si tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 aylık teknik ve fiziki takibin ardından fuhuş yaptırdığı öne sürülen örgüte yönelik Antalya, İstanbul ve Denizli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınarak adliyeye götürülen 14 zanlıdan 12'si  sevk edildikleri nöbetçi mahkemece "fuhuş yaptırmak, fuhuş için yer temin etmek ve küçük yaştaki çocuğu fuhşa sevk etmek" suçlarından tutuklandı. 2 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyonlarda fuhuş yaptırdıkları öne sürülen 14 zanlı ile fuhuş yaptıkları iddia edilen 18'i yabancı uyruklu 22 kadın gözaltına alınmıştı.

Gözaltındaki Türk vatandaşı 4 kadın, haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılmış, yabancı uyruklu kadınlardan 17'si ise ifadelerinin ardından sınır dışı edilmişti.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.