Antalya'dan Konya MEB VE AKUB ekibine teşekkür

Antalya'dan Konya MEB VE AKUB ekibine teşekkür
 Editör
Antalya'da 13 Şubat’ta yaşanan sel felaketinin ardından bölgede başlatılan iyileştirme çalışmalarına destek veren MEB AKUB Ekibi üyelerine AFAD tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Antalya'da 13 Şubat’ta yaşanan sel felaketinin ardından bölgede başlatılan iyileştirme çalışmalarına destek veren Konya Milli Eğitim Müdürlüğü MEB AKUB Ekibi üyelerine Konya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Konya MEB AKUB Ekibinin bölgeye yaptığı katkılar ve fedakâr çalışmalar, Konya AFAD tarafından takdir topladı. Törende konuşan Konya AFAD Gönüllüler Koordinatörü Rahim İNCETİRE, Konya MEB AKUB Ekip üyelerinin hızlı ve etkili müdahalesinin, sel felaketinin yol açtığı hasarın en kısa sürede giderilmesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Konya MEB AKUB ekip üyeleri, sel bölgesinde acil ihtiyaçların tespiti, temizlik ve onarım çalışmaları gibi bir dizi önemli faaliyet gerçekleştirdi. Bu çabalar, sel afeti sonrası özellikle okulların düzenlenmesine yardımcı oldu ve ilgili okulların eğitim ve öğretim faaliyetlerine bir an önce başlamasına yönelik önemli bir adım oldu.

Törende, Konya MEB AKUB Ekip üyelerine teşekkür plaketleri takdim edilirken, ekip üyeleri bu ödüllerin, gelecekte de olası afet durumlarında hızlı ve etkin bir şekilde müdahale etmeye teşvik edici olduğunu belirttiler.

Konya MEB AKUB Ekip üyeleri ise aldıkları plaketlerle birlikte, görevlerini en iyi şekilde yerine getirme azimlerini sürdüreceklerini de ifade ettiler. Sel felaketi sonrası gösterilen dayanışma ve yardımlaşma ruhu daha güçlü bir toplum oluşturma yolunda önemli bir adım olarak nitelendirildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.