Aranan cinayet zanlısı İzmir'de yakalandı

Aranan cinayet zanlısı İzmir'de yakalandı
Aydın'da 2 kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi yaraladığı, bir kadına cinsel istismar girişiminde bulunduğu iddiasıyla 4 yıldır aranan zanlı, İzmir'de gözaltına alındı

İZMİR (AA) - Aydın'da 2 kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi yaraladığı, bir kadına cinsel istismar girişiminde bulunduğu iddiasıyla 4 yıldır aranan şüpheli, İzmir'in Selçuk ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, çok sayıda suçtan aranan Selman Ö'nün (52), Selçuk ilçesinde olduğu bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, harekete geçti.

Zanlı, Havutçulu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda düzenlenen operasyonda yakalandı. Operasyonda bir kalaşnikof, bir tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Şüphelinin Selçuk Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sürüyor.

- Suç dosyası kabarık

Selam Ö'nün, 2012'de Sultanhisar ilçesinde satın aldığı cep telefonu bozuk çıktığı iddiasıyla tartıştığı telefon bayisi işletmecisini bıçakladığı, babasını öldürdüğü, kaçıp izini kaybettirdikten bir süre sonra tarlada tecavüz girişiminde bulunduğu kadının eşini bıçaklayarak ağır yaraladığı öne sürüldü.

Yakalanması için Nazilli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel ekip oluşturulan Selam Ö'nün, önceki gün Nazilli ilçesinde oto-boya işleri yapan iş yerine kalaşnikofla ateş açtığı, iş yeri sahibi Bahri Öngörü'yü (42) öldürdüğü, Murat Sarıkaya’yı (38) yaraladığı iddia edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.