Aşıda öğretmenlere de öncelik verilmeli

Aşıda öğretmenlere de öncelik verilmeli
Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata,1 milyonu aşkın eğitim çalışanın da aşılamada öncelik kapsamına alınmasını istedi.

Türk Eğitim-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Tanfer Ata,1 milyonu aşkın eğitim çalışanın da aşılamada öncelik kapsamına alınmasını istedi. Ata yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 18 milyon öğrencimizle muhatap olan eğitim çalışanlarının aşılanması demek, neredeyse toplumumuzun tamamının sağlığını doğrudan etkileyecek tedbiri almak demektir. Salgın nedeniyle yılsonuna kadar uzaktan eğitime devam etmek zorunda kaldık. Duamız, 2021'de özlediğimiz şekilde yüz yüze eğitime başlayabilmek. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın ifadesine göre Aralık'ta aşı dağıtımı başlayacakmış. Sağlık Bakanlığımıza ve Hükümete çağrımız;1 milyonu aşkın eğitim çalışanının, aşılamada öncelik kapsamına alınmasıdır. Çünkü yaklaşık 18 milyon öğrencimizle muhatap olan eğitim çalışanlarının aşılanması demek, neredeyse toplumumuzun tamamının sağlığını doğrudan etkileyecek tedbiri almak demektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.