Asistler kazandırıyor

Asistler kazandırıyor
Torku Konyaspor, 4 maçta 3 galibiyetle ligde iyi bir performans ortaya koyarken, takım olarak oynadıkları, asist sayılarını yukarı çektikleri maçları kazanmasını bildi. Yeşil-beyazlılar, maç başına ortalama 18 asistle oynuyor

Rotasyon sıkıntısı olmasına rağmen 4 maçta 3 galibiyetle iyi bir konuma gelen Torku Konyaspor, takım olarak oynadığı zaman kazanmak için bir adım öne geçiyor. Yeşil-beyazlılar özellikle kısaların performansının etkisine göre şekillenirken, asist olarak ligin en iyileri arasında. Oynadığı 4 karşılaşmada 72 asist ile 18 ortalama tutturan Torku Konyaspor, bu istatistikle ligin en iyi 3. performansı. Anadolu Efes 19,7’lik ortalamayla bu alanda en iyi takım olurken, Karşıyaka da 19,6’lık asist ortalamasıyla oynuyor.

KISALARDAN 58 ASİST

Yeşil-beyazlılarda kısalar etkili olduğu zaman takım olarak daha iyi bir oyun ortaya koyarken, en çok dakika alan 3 oyuncu, Tucker, Bremer ve Tyrone hem sayı yükünü hem de sayı pası yükünü üstleniyor. 3 kısadan 58 asist gelirken, 26 asistle oynayan Tyrone ligde de en iyi 3 arasında. Yeşil-beyazlılarda Tucker ve Tyrone attıkları sayılarla da takımı yukarıya çeken isimler.

YERLİLERDEN 20 SAYI

Şu ana kadar rakip potalara 284 sayı gönderen Torku Konyaspor’da 264 sayı yabancı oyunculardan geldi. Yerliler 4 maçta 20 sayıyla oynarken, Valentin Pastal 12, Burak 6 ve Doğukan da 2 sayı kaydettiler. Yeşil-beyazlılar bu hafta ligin güçlü ekiplerinden Darüşşafaka’yı konuk edecek. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.