Asker Ve Polis Ailelerinden Suriye'deki Çocuklara Yardım

Asker Ve Polis Ailelerinden Suriye'deki Çocuklara Yardım
Tatvan'da konuşlu 10. Komando Tugay Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri, Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Suriyeli çocuklara kıyafet ve oyuncak yolladı

ANKARA (AA) - Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan asker ve polis aileleri, Suriyeli çocuklara giyecek, ayakkabı ve oyuncak yolladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Tatvan'da konuşlu 10. Komando Tugay Komutanlığı, Tatvan İlçe Jandarma Komutanlığı ile Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve ailelerinin Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki Suriyeli çocuklar için kampanya düzenlediği belirtildi.

Açıklamada, "Hazırlanan hediye paketleri Tall Adwaniyah, Tall Harap Sayar ve Ebuculudkuyusu mevkisi kırsalındaki meskun mahallerde dağıtıldı. Suriyeli çocuklar, oyuncak ve kıyafetlerden oluşan hediyeleri sevinçle karşılarken terör örgütü PKK/YPG'nin temizlendiği bölgede yüzler bir kez daha güldü." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.