ASKON ile TÜİK arasında iş birliği protokolü

ASKON ile TÜİK arasında iş birliği protokolü
ASKON ve TÜİK İstanbul Bölge Müdürlüğü arasında bilgi alışverişi iş birliği protokolü imzalandı

 Anadolu Aslanları ve İş Adamları Derneği (ASKON) ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İstanbul Bölge Müdürlüğü arasında bilgi alışverişi iş birliği protokolü imzalandı.

ASKON Genel Merkezi'nde düzenlenen imza protokolü, TÜİK İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp ve ASKON Genel Başkan Mustafa Koca arasında karşılıklı imzaların atılmasıyla yapıldı. İmza töreninin ardından protokol hakkında bilgi veren Gökalp, "Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, zaman ve kalite açısından büyük bir hız kazanıyoruz. Bu iş birliklerini önemsiyoruz. ASKON ile yaptığımız iş birliğinin TÜİK'in çalışmalarına büyük derecede katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Yapacağımız anket çalışmalarını ASKON üyelerine duyurmak bize büyük bir katkı sağlayacak. ASKON üyelerimize ürettiğimiz bilgilerin ücretsiz olarak verilmesi ve diğer bilgi talepleri olduğunda ücretsiz olarak karşılanmasını sağlayacağız" diye konuştu.

İş hayatında bilgi ve istatistiğin önemine vurgu yapan ASKON Genel Başkanı Koca, "Eskiden ekonomide 'büyük balık küçük balığı yutar' diye bir tabir vardı. Artık bu 21. yüzyılda 'hızlı balık yavaş balığı yutar' hale geldi. Bu noktada gerek TUİK gibi kurumlarla bizler ne kadar sıkı iş birliği yaparsak farklı verilere daha hızlı bir şekilde ulaşabiliriz" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.