ASKON Konya’da Atilla Sinacı güven tazeledi

ASKON Konya’da Atilla Sinacı güven tazeledi
ASKON Konya Şubesi 9. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Atilla Sinacı, yeniden başkan seçildi

 

 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Atilla Sinacı yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

askon-1.jpg

ASKON Konya Şube Binası’nda gerçekleştirilen, Divan Başkanlığını Hüseyin Kavas, Başkan Yardımcılığını Zeliha Üzümcü ve katip üyeliği Ferhat Bozkurt'un yönettiği genel kurula katılım yoğun oldu.

Programda konuşan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, “ Şahsımın başkanlığındaki yönetimimiz 1,5 yıllık görev süresini geride bıraktı. Ne yazık ki ilk dönemimizin neredeyse tamamı pandemi krizine denk geldi. Ama buna rağmen siz kıymetli yoldaşlarımız ile güzel işler yapabildik. Göreve geldiğimiz 2020 yılının ilk çeyreğini etkinliklerle yoğun geçirdik. Konferans, yurt dışı alım heyeti kabulleri, ziyaretler ve üyelerle diyalog geliştirme gibi birçok çalışma yaptık. Pandeminin ülkemizde yayılması ile biz de şube olarak tedbirlerimiz aldık. Ama çalışmalarımıza ara vermedik. Online etkinlikler yaptık. Şube olarak ülkemizin pandemi ile mücadelesinde elimizi taşın altına koyduk. Sanayinin kontak kapatmaması adına mücadele verdik. Üreticilerimize moral motivasyon sağladık. Siz değerli üyelerimizle iletişim halinde olarak yaşanan sorunlara müdahil olduk, talepleri ilgili mecralara ilettik. İnşallah aşılamanın artması ile birlikte aydınlık günlere ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur. Tüm bu yaşanan gelişmeler heyecanımızı kaybettirmedi. Çalışma isteğimiz, hizmet aşkımız ile yeni dönemde de bu bayrağı daha ileriye taşıma gayesi ile tekrar başkanlığa aday olduk. Sizlerin teveccühü, ASKON markasının gücü ve şehir ekonomimizin dinamizmi ile yeni dönemde hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Tekrar hepinize şükranlarımı sunar, yeni dönemin şehrimiz ve ASKON camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

askon-4.jpg

Atilla Sinacı başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Abdullah Akkuş, Abdullah Bostancı, Ahmet Can, Ahmet Faruk Doğan, Ali Umur, Bekir Öğdüm, Burcu Yalnız, Bülent Ferli, Ebubekir Bozkır, Emre Akıncı, Erman Tezcan, Ertan Polat, Ferhat Bozkurt, Gökhan Topuz, Günhan Demirel, Hakan Faydasıçok, Hüseyin Kavas, İlhami Koyutürk, İsmail Büyükarmutçu, Kerem Nükte, Mehmet Akif Savaş, Mehmet Büyükçiftçi, Mehmet Çelik, Metin Ceran, Muaz Gülyiğit, Murat İnce, Mustafa Selim Yavuz, Osman Oflaz, Ömür Alkan, Samet Aslan, Selman Çifci, Selman Oğur, Seyit Kürkçü, Taner Doğan, Ufuk Usta, Zeliha Üzümcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.