Aslı Baykal'dan AKINCI hazımsızlarına ders!

Aslı Baykal'dan AKINCI hazımsızlarına ders!
Aslı Baykal, "Bütün milletimizin göğsünü gururla kabartmadı, hatta gözünü yaşartmadı ise çok üzüntü verici olur" diyerek ders verdi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybetttiği helikopterinin düştüğü yeri İran’da başarıyla tespit ederek Türkiye’ye dönen Akıncı İHA’nın dünyada gümdem olması içeride her fırsatta Türkiye karşıtlığı ile bilinen malum kesimleri rahatsız ederken CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, İHA'nın başarısıyla ilgili "Bütün milletimizin göğsünü gururla kabartmadı, hatta gözünü yaşartmadı ise çok üzüntü verici olur" diyerek vatanseverlik dersi verdi.

untitled-1.jpg

"Aslı Baykal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Varlığı milattan önceye dayanan komşu bir ülkenin yüksek teknoloji içeren bir konu için Türkiyeden yardım istemesi Türkiyenin buna derhal hiç şüphesiz ki Türk yapımı bir uçakla cevap vermesi İHA'nın olay yerine gidip görevini başarıyla yerine getirmesi İHA'nın dönüşte Van Gölü üzerinde çizdiği bayrağımız bütün milletimizin göğsünü gururla kabartmadı, hatta gözünü yaşartmadı ise çok üzüntü verici olur. Türkiye'nin çevremizdeki pek çok ülke gibi köşeye sıkışmasını isteyen güçler mi devreye girdi diye korkarım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.