Nevşin Mengü'den sonra Can Ataklı, Fatih Altaylı'dan da "AKINCI İHA" hazımsızlığı

Nevşin Mengü'den sonra Can Ataklı, Fatih Altaylı'dan da "AKINCI İHA" hazımsızlığı
Nevşin Mengü'den sonra Can Ataklı, Fatih Altaylı'nın Akıncı İHA'nuın başarısından rahatsız oldu

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopteri bulmasının ardından Akıncı İHA'lar yeniden dünya gündemine otururken her fıersatta Türkiye'yi karalamaya çalışam malum zihniyet kendini bir kez daha gösterdi.

Nevşin Mengü'den sonra fondaş gazeteci Can Ataklı ile Fatih Altaylı da Akıncı İHA'yı karalamaya ve itibarsızlaştırmaya çalıştı.

DAMADA BAĞLADI

Ataklı YouTube kanalından yaptığı açıklamada, "İki gündür bizim İHA'larımız buldu falan... Şimdi arkadaş bak. Kiminkiler buldu? Damadınkiler buldu. Zaten bütün olay o. Türk Savunma Sanayii değil Erdoğan'ın damadı önemli olan. O buldu. O'nun SİHA'ları. Biliyor musunuz biz dünyaya falan... Ya git kardeşim işine." ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı ise “Hiçbir şekilde kasılmaya gerek yok, termal kamerası olan başka İHA’lar da var. Bir tek bizimki bulurdu değil.” ifadelerini kullandı.

Ülke karşıtlııyla bir kez daha şaşırtmayan Can Ataklı ve Fatih Altaylı'nın açıklamaları sosyal medyada hem teki çekti hem de alay konusu oldu.

YAZAR ZEKİ BAHÇE'DEN SERT TEPKİ: "KUDURUYOR KUDURUYOR..."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum