ASRİAD başkanları ağırladı

ASRİAD başkanları ağırladı
 Editör
ASRİAD Konya Şubesi Konya'nın belediye başkanlarını ağırladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş seçim çalışmalarına devam ediyor. Başkanlar seçim çalışmaları kapsamında ilk STK ziyaretlerini Asrın İşinsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şubesini ziyaret etti.

asriad-2.jpg

Toplantıda Konya ekonomisi masaya yatırılken, ASRİAD üyelerin talep ve isteklerini dinlendi. ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, Belediye Başkanlarına ASRİAD Konya Şubesini ziyaret ettiklerini için teşekkür etti. Karabağ, “ 31 Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala başkanlarımız sahada seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Konya’da belediye başkanlarımız uyum içerisinde güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atıyorlar. Özellikle Konya dışından gelen misafirlerimiz Konya Belediyecilik hizmetleri konusunda ne kadar şanlı olduğumuzu bizlere ifade ediyorlar. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor. Başkanlarımıza 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da Konya’da uyum içerisinde Konyalılara hizmet ettiklerini ifade ederek STK ve Konyalıların desteği ile Konyalıların gücüne güç katmak için çalıştıklarını ifade etti. Ziyaret günün anısına hediye takdimi ile son buldu.

asriad-1.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.