ASRİAD’dan Karabacak’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

ASRİAD’dan Karabacak’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti
ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve yönetim kurulu üyeleri Muharrem Karabacak’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Asrın İş İnsanları Derneği(ASRİAD) Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve yönetim kurulu üyeleri Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KONESOB) Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeniden başkanlığına seçilen Muharrem Karabacak’a ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. ASRİAD Konya Şubesi olarak her daim işbirliği önemsediklerini ifade eden Başkan Karabağ, “ Hepimizin ortak paydası Konya. Konya iş dünyası olarak her zaman sorumluluğumuzun bilincindeyiz. ASRİAD Konya Şubesi olarak şehrimiz ve ülkemiz için üzerimize düşeni odalarımız ve STK’lar ile birlikte sürdüreceğiz” diye konuştu. KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ise, ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

asriad-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.