ASRİAD’tan Kütükcü ve Yamlı’ya ziyaret

ASRİAD’tan Kütükcü ve Yamlı’ya ziyaret
ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KSO Başkanı Kütükcü ve Kaymakam Yamlı'yı ziyaret etti.

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü ve Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı’yı ziyaret etti. ASRİAD Konya Şubesi olarak Konya sanayisini ve potansiyelini her fırsatta her alanda dile getirdiklerini dikkat çeken Başkan Karabağ, “Konya sanayi 1980'lerden sonra çeşitli sektörlerde büyük gelişim kaydetmiştir. Konya sanayisi ihracatta da büyük başarı göstermektedir. ASRİAD Konya Şubesi olarak Konya sanayisinin önemini biliyor ve bu doğrultuda hem üyelerimizin kazançlarını artırmak hem de Konya ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak adına yoğun gayret ediyoruz” diye konuştu.

asriadtan-kutukcu-ve-yamliya-ziyaret-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.