Ata Demirer Boşandıktan Sonra Saksılarını Bile Aldı

Ata Demirer Boşandıktan Sonra Saksılarını Bile Aldı
Ünlü komedyen, evli olduğu dönemde Özge Borak'la yaşadığı Cihangir'deki evinden cam kenarındaki saksılarını bile alıp yeni evine taşındı.

Ata Demirer, evli olduğu dönemde Özge Borak'la yaşadığı Cihangir'deki evini tamamen boşalttı.

CAM KENARINDAKİ SAKSILARI BİLE ALDI

Sürpriz boşanma kararıyla herkesi şaşırtan ikiliden Ata Demirer'in, pencerenin önünde sıra halinde duran çiçekleri kaldırıp, perdeleri gelişigüzel çekip, bırakması dikkat çekti. Özge Borak'la tek celsede anlaşmalı olarak boşanan oyuncu, yaşadığı sıkıntılı günleri kolay atlatamayınca Cihangir'deki apartman dairesinin kapısına kilit vurdu.

ANNESİNİN EVİNE YERLEŞMİŞ

Yaşanan eski hatıralar ve anılardan olumsuz etkilenen Ata Demirer'in geçtiğimiz hafta nakliye kamyonuyla eşyalarını boşaltıp, bir alt sokakta annesinin yaşadığı evine yerleştiği öğrenildi. Sabah saatlerinde komşularına gözükmeden birkaç parça eşyasını kamyonete yükleten oyuncudan geriye magazin muhabirlerinin objektiflerine, evinden çıkarken saksılarını kaldırdığı perdelerini ise gelişigüzel kapattığı bu görüntüler yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.