Ata Sanat Atölyesinden Bahar Esintileri

Ata Sanat Atölyesinden Bahar Esintileri
Ata Sanat Atölyesi öğrencileri tarafından yapılan 50’ye yakın resim ‘Bahar’ temasıyla düzenlenen etkinlikte sergilendi

Konya Mimarlar Odasında gerçekleştirilen sergi, yoğun katılımla kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sergi açılışında konuşan atölye öğretmenlerinden Mustafa Tarhanlıoğlu, 7’den 70’e çeşitli gruplardan öğrencilerinin olduğunu belirterek, Konyalı vatandaşlara resim sanatını sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Katılımın Yoğun Olması Bizleri Mutlu Etti

Resim sanatına merakı olan herkesin resim yapabileceğini belirten Tarhanlıoğlu, “Sergimize katılan arkadaşlarımız merak ve istekleri doğrultusunda böyle güzel bir sergiye imzalarını attılar. Sezon sonunda yapmış olduğumuz geleneksel sergimize katılımın yoğun olması bizleri mutlu etti. 10 tane arkadaşımızın 5’er tane resimleri var. İnşallah daha büyük mekanlarda daha fazla resimlerle katılmak isteriz. Herkesin eline ve emeğine sağlık” dedi.

Kısa Bir Süre İçerisinde Sergimizi Hazırladık

Ata Sanat Atölyesi öğrencilerinden Betül Kavaf ise, sergi hakkında bilgi vererek oluşum sürecinden bahsetti. Kavaf, “Ata Sanat Galerisi adına iki tane kıymetli hocamız tarafından böyle anlamlı bir etkinliğe imza attık. 5-6 ay gibi kısa bir süre içerisinde çalışmalarımızı tamamladık. Bir çok temayı sergimizde ele aldık. Gelen davetlilerin ilgisi yoğun olması da bizleri mutlu etti” diye konuştu.

Ata Sanat Atölyesi öğretmenlerinden Berrin Nurullahoğlu ve Mustafa Tarhanlıoğlu eğitiminde, 5-6 aylık süre içerisinde hazırlanan 50’e yakın resmin yer aldığı sergi, 1 hafta boyunca ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Haber: Uğur Sarı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.