"Atatürk Havalimanı'nda bir Suriyelinin gözaltında tutulduğu" iddiası

"Atatürk Havalimanı'nda bir Suriyelinin gözaltında tutulduğu" iddiası
Suriyeli F.M. hakkında İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğünce yapılan araştırma ve değerlendirme sürecinin devam ettiği belirtildi

İSTANBUL (AA) - "Atatürk Havalimanı'nda 9 aydır gözaltında tutulduğu" öne sürülen Suriyeli F.M'nin geçici koruma altında olduğu, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından hakkında yapılan araştırma ve değerlendirme sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Uluslararası Af Örgütünün açıklamasına dayandırılarak bugün bir internet sitesinde yayımlanan "F.M. adlı Suriyelinin 9 aydır Atatürk Havalimanı'nda zor şartlarda gözaltında tutulduğu"na dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Dış Hatlar Terminalindeki sorunlu yolcular odasında misafir edilerek yemek ve barınma ihtiyacı karşılanan F.M. hakkında, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yapılan araştırma ve değerlendirme sürecinin devam etmesi nedeniyle misafirlik süresinin uzadığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.