Aydın, NEÜ’de konferans verdi

Aydın, NEÜ’de konferans verdi
Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ)’nda “Felsefe Konferansları”na konuşmacı olarak katıldı.

NEÜ Felsefe Bölümü tarafından düzenlenen “Felsefe Konferansları”nda Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın konuşmacı oldu. Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve ilginin hayli fazla olduğu programa, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu, Eski Milletvekili Mustafa Kabakcı, akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve diğer misafirler katıldı. “Felsefe ve Ben” konulu sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Aydın, şükretmenin önemine dikkat çekti. “Kainatla ilgili olan şeylere bakıyorsunuz, Kur-an’ı Kerim mertebe mertebe bizi bir tecrübenin içine yerleştiriyor. Biz o duygudan kalp ve gönül alanına oradan da tefekkür alanına geliyoruz sonra sebep ve sonuç ilişkilerini bilimsel yöntemle olmasa da görüyoruz. “Kur’an-ı Kerim her şey için bir sebep vardır diyor” şeklinde konuşan Prof. Dr. Mehmet Aydın insanlardan beklenen şeyin şükür olduğunu vurguladı.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.