Ayşe Nokta toprağa verildi
Karatay Belediyesi Basın Müdürü Kemalettin Nokta'nın babaannesi Ayşe Nokta, 86 yaşında hayatını kaybetti. Musalla Mezarlığı'nda toprağa verilen merhumenin cenazesine protokol üyeleri, basın mensupları ve yakınları katıldı.

Bir süredir pankreas hastalığı nedeniyle tedavi gören Ayşe Nokta'nın, hastanedeki tedavisinin ardından evinde vefat ettiği öğrenildi. Dört çocuk annesi olan merhume için cenaze namazı kılındıktan sonra Musalla Mezarlığı'nda defin işlemi gerçekleştirildi.

Cenaze törenine Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğerci, basın mensupları, ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Ayşe Nokta, kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde Musalla Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.