Aziz Hakan Altun başkanlığa yeniden aday

Aziz Hakan Altun başkanlığa yeniden aday
MMO Konya Şubesi 12-13 Şubat tarihlerinde 16. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek. Gerçekleştirecek Genel Kurul öncesi oda üyeleri ve basın mensupları ile buluşan Başkan Aziz Hakan Altun, yeni dönemde de aday olacağını duyurdu

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi 12-13 Şubat tarihlerinde 16. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirecek. Gerçekleştirecek Genel Kurul öncesi oda üyeleri ve basın mensupları ile buluşan Başkan Aziz Hakan Altun, yeni dönemde de aday olacağını duyurdu. Düzenlenen program MMO Konya Yönetim Kurulu Üyeleri, MMO Konya Danışmanlar Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda açıklama yapan Aziz Hakan Altun, “Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi seçimlerinde “Meslekte Birlik” anlayışını devam ettirmek ve doğrultuda çalışmak için şahsıma başkan adaylığı görevi yeniden tevdi etmiştir. Her zaman üyesi olmaktan gurur duyduğum ve hizmet etmeyi onur bildiğim Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi’ne başkan adaylığına layık gören Meslekte Birlik Grubu üyelerine teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi iki dönemdir başta üyelerimize, milletimize ve bölgemize hizmet etmeye gayret göstermekteyiz. Çalışma anlayışımızı, azmimizi ve hedeflerimizi bizden önce görev yapan Yönetim kurullarından almaktayız. Bu doğrultuda her üyemizle bir olmaya çalışan, hiçbir siyasi ve sosyal görüş fark etmeden üyelerimizle beraber yönetme anlayışı ile vatanımıza, milletimize ve bölgemize “Halka hizmet Hak’ka hizmettir” düsturu ile çalışmaya gayret göstermekteyiz.

Özellikle son iki yıldır dünyada yaşanan pandemi koşulları ülkemizi ve bizleri oldukça etkilemiştir. Bu süreç, üyelerimiz ve aileleri ile bir araya geldiğimiz teknik, sosyal ve kültürel gibi birçok etkinlikleri yerine getirememiş olmamız bizleri oldukça üzmüştür. Pandemi koşullarının gevşetilmesi ile üyelerimizle bir araya gelerek onlarla beraber olmak bizleri ayrı bir mutluluğa sevk etmiştir. Pandemi koşulları her ne kadar çalışmalarımızı engellese de odamız ve üyelerimizin haklarını korumaktan bizi asla alıkoymamıştır. Yine bu dönemde hem ülkemiz hem de bölgemiz için her türlü gelişmeyi yakından takip ederek gerek kamuoyunu aydınlatmaya gerekse de projeler üreterek milletimize ve ilimize faydalı olmaya çalıştık. Özellikle bölgemizin hak ettiği değeri alabilmesi için birlikte hareket ederek sadece Konya’da değil ülke genelinde güçlü bir lobi oluşturulması gerektiğini bulunduğumuz her alanda dile getirmeye gayret gösterdik. Tüm bu amaç ve gayretlerimiz her zaman Önce Vatan, Sonra Bölgemiz, Sonra da Oda ve Üyelerimiz” anlayışı ile olmuştur.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimlerde yeniden seçilmemiz durumumuzda yine devletimiz, milletimiz ve üyelerimizin yanında duran bir anlayış ile çalışmaya devam edeceğiz. Başta üyelerimizin haklarını korumaya ve mesleğimize yapılan haksızlıklara karşı durmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda yeri gelmişken buradan sizlerin vasıtası ile yine hükümetimize seslenerek 2018 yılında iptal edilen Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan Asgari Mühendis Ücreti ödenmesinin de içinde bulunduğu protokolün tekrar imzalanması için gayret göstereceğiz. Birlikte yönetme anlayışı ile Kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare ederek yine ülkemiz ve bölgemiz için projeler üretmeye, öneriler sunmaya devam edeceğiz. Mühendisliğe uygun bulmadığımız her türlü gelişmeyi irdeleyerek yapısal eleştirilerimizi de bütün platformlarda dile getirmeye devam edeceğiz. Üye ve ailelerimizle bir araya geldiğimiz ve bizleri kaynaştıran sosyal ve kültürel faaliyetleri sürdürmeye de gayret göstereceğiz. Geçmişten bu yana gerçekleştirdiğimiz sempozyum, panel, seminer ve teknik gezileri arttırmak için daha çok çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.