Baba Kıza Son Görev

Baba Kıza Son Görev
Konya'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu babanın öldüğü, anne ve 3 çocuğunun yaralandığı kazada, hastaneye kaldırılanlardan 3 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Konya'da otomobil ile tırın çarpışması sonucu babanın öldüğü, anne ve 3 çocuğunun yaralandığı kazada, hastaneye kaldırılanlardan 3 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti. İstanbul Yolu Köprülü Kavşağı alt geçidinde meydana gelen kazadan yaralı kurtarılan Haticenur Baran (3), tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunamadı. Kazada yaralanan anne Rabia (32) ile diğer çocukları Nisa (7) ve Miraç Baran'ın (4) ise tedavileri kaldırıldıkları hastanede sürüyor.

w1.jpg

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Musa Baran (32) ile gece saatlerinde kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayan 3 yaşındaki kızı Haticenur Baran'ın cenazeleri Selçuklu ilçesindeki Hocacihan Tatbikat Camisi'ne getirildi. Ailenin yakınları burada tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Cenazeler, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hocacihan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

w2.jpg

baba-kiza-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.