Babaoğlu ve Ünal Esnafla Buluştu

Babaoğlu ve Ünal Esnafla Buluştu
AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ile Ömer Ünal, Selçuklu’da vatandaş ve esnafla bir araya gelerek 1 Kasım’da AK Parti için destek istedi.

1 Kasım Seçimleri için gece gündüz çalışmalarına devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Adayları Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu ile Ömer Ünal, Konya Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde vatandaş ve esnafla buluştu. Otogar’da faaliyet gösteren firma yetkilileriyle bir araya gelen Milletvekili Adayları Mehmet Babaoğlu ile Ömer Ünal, 1 Kasım için destek istedi. Seyahat için otogarda bekleyen yolcularla da sohbet eden milletvekili adayları, yolculara hayırlı yolculuklar diledi ve yolculardan da destek istedi. Otobüslerin hareket saatinde otobüslerde bekleyen yolculara da selam veren AK Parti Konya Milletvekili Adayları, bir otobüs firmasının organize ettiği programda yolculara aşure de ikram etti.
Otogar çevresindeki esnaf ile taksi duraklarını da ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Adayları Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Ömer Ünal ile teşkilat mensupları, daha sonra Yazır’da bulunan Büyükşehir Belediyesi Otobüs Hareket Merkezi’ne de giderek burada çalışan otobüs şoförleri ile de bir araya geldi.

“VATANDAŞLARIMIZ DA BİRER NEFER GİBİ AK PARTİ’YE ÇALIŞIYOR”
Çalışmalarını değerlendiren AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, vatandaşın AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan vaatleri kabullendiğini ve benimsediğini söyledi. Babaoğlu, “Milletimiz ülkemizin istikrarını ve güven ortamının devamını istiyor. 13 yıllık AK Parti iktidarının önemi ve kıymetini bilen vatandaşlarımız, bizlere istikrarın devamından yana oy kullanacaklarını ifade ediyorlar. Güzel olan, bizlerin yanı sıra vatandaşlarımız da istikrarın devamı adına AK Parti için çalışmasıdır. Türkiye’yi yeniden imar eden AK Parti, yeniden iktidara yürüyor. Ülke genelinde de Konya’da da MHP tabanından AK Parti’ye ciddi kaymalar var. Bunda MHP’nin 7 Haziran sonrasında takındığı tavrın çok etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü koalisyona girmeyen, ülkenin sıkıntılı döneminde elini taşın altına koymayan MHP’ye ciddi bir tepki var. Bu tavrın devam edeceğini düşünen MHP’li, ülkücü kardeşlerimiz AK Parti’ye oy vereceğini söylüyor” dedi.

“ASIL BAHÇELİ ÖZÜR DİLEMELİ”
Türkiye-İzlanda milli maçında küçük bir grubun protestosunu tüm Konya’ya mal eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Konya halkı özür dilemeli” açıklamasına tepki gösteren Babaoğlu, “Konya niye özür dilesin ki? Tam tersine böyle bir açıklama yaptığı için Sayın Bahçeli Konya’dan özür dilemeli. Bu konuda MHP tabanından da büyük tepki var. Biz utanılacak bir şey yapmadık diyorlar. Sayın Bahçeli’nin böyle bir açıklaması, tüm Konya’dan gerçekten büyük bir tepki gördü” ifadelerini kullandı.

“KONYALI YİNE BAŞBAKANINA SAHİP ÇIKACAKTIR”
Parti olarak teşkilatlar olarak her gün sahada olduklarını dile getiren AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal ise, “Sabah erkenden yola çıkıp gece geç saatlere kadar vatandaşımızla bir aradayız. Şükürler olsun Konya ve Konyalı hemşehrilerimizin AK Parti’ye olan sevgisi bir başka. Oy artışı bakımından da 7 Haziran’dan çok daha büyük bir artış bekliyoruz. Konyalı hemşehrisi Sayın Başbakanımıza sahip çıkıyor. İnşallah 1 Kasım’da da Konya yine en yüksek oyunu verecektir” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.