Bağımlılıkla mücadele toplantısı düzenlendi

Bağımlılıkla mücadele toplantısı düzenlendi
Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinatörleri Toplantısı düzenlendi.

Selçuk Üniversite İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirel, İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinatörleri Mustafa Uslu ile Hülya Anıl, Uzman Klinik Psikolog Muhammed Arıkan ve bağımlılıkla mücadele İlçe koordinatörlerinin katılımı ile Bağımlılıkla Mücadele toplantısı düzenlendi.

Bağımlılıkla Mücadeleyle ilgili yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden İl Müftüsü Öge, “Rabbim bu türlü İnsanın aklını, beynini, fikrini ve iradesini elinden alan her türlü bağımlılığa karşı bizlere yardım etsin. Çocuklarımızı gençliğimizi korusun. Gençlerimiz ile iletişime geçerek onların arasında olduğumuzu fark ettirerek kuşatıcı bir dil ile gençlerimizle iletişim kurmalıyız. Bağımlılıkla mücadelede her noktada tedbirimizi alarak bakış açımızı buna göre şekillendirmeliyiz ” dedi.

Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, “İslam’ın Müslümana yüklediği temel ilkelerden birisi de iyiliği emretmek ve kötülükten sakındırma görevidir. Bu hem bireysel anlamda hem de toplumsal anlamda omuzlarımıza yüklenen bir görevdir. Müslümanın görevlerinden birisi de bulunduğu yerde, ailesinden sokağına, çarşısına, pazarına varıncaya kadar iyiliği hakim kılma mücadelesidir. Bu alanda aktif rol almanın Allah katında ve insanlar katında değerli olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullanarak bağımlıkla mücadele koordinatörlerini tebrik ederek her zaman bağımlılıkla mücadeleye destek vermeye hazır olduklarını iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.