Bahçede dehşet anları! Eşinin kullandığı makine öldürdü

Bahçede dehşet anları! Eşinin kullandığı makine öldürdü
Trabzon'da çok acı bir ölüm yaşandı. Bir kadın eşinin kullandığı makineden yaralanarak hayatını kaybetti.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bahçede ot biçtiği sırada dengesini kaybeden bir kişinin elindeki motorlu ot biçme makinesinin bıçağı, sırtına ot yüklemeye çalışan eşinin boğazına isabet etti, ağır yaralanan 56 yaşındaki kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

BOYUN KISMINA İSABET ETTİ

Akçaabat'a bağlı Kaleönü Mahallesinde bahçelerinde ot toplayan Hilmi Seyis ile eşi Yeter Seyis'in çalışması sırasında, eğimli arazide dengesini kaybeden Hilmi Seyis'in kullandığı motorlu ot biçme makinesi kontrolden çıktı. Savrulan makinenin bıçağı, o sırada sırtına ot yüklenmeye çalışan 56 yaşındaki Yeter Seyis'in boyun kısmına isabet etti.

trabzon-oldu.jpg

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Kanlar içinde yere yığılan kadın için eşinin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Yeter Seyis'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Kadının cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ekiplerince ifadesi alınan Hilmi Seyis'in serbest bırakıldığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.