Bakan Elvan Konya'da bayramlaştı

Bakan Elvan Konya'da bayramlaştı
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşa törenine katıldı.

Kurban Bayramı nedeniyle Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşa törenine Bakan Lütfi Elvan'ın yanı sıra Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Konya protokolüyle bayramlaşan Bakan Elvan, yaptığı açıklamada Irak ve Suriye'de yaşanan insanlık dramına değinerek, "On binlerce mazlum insanın bu bayram gününde bile zor durumda kalması bizleri üzüntüye sevk ediyor. Ancak Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü ve büyük bir devlet. Şuana kadar yaklaşık 2 milyona yakın mazluma kucak açmış ve onları ülkesinde barındırıyor. Ben tüm kardeşlerimizin bayramını tekrar kutluyorum. İnşallah önümüzdeki bayramlarda çok daha mutlu, huzurlu ve güçlü bir Türkiye ile gireriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.