Bakan Kurum, Meşhur Şark Kadayıfçı Remzi Usta'da

Bakan Kurum, Meşhur Şark Kadayıfçı Remzi Usta'da
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretleri kapsamında Meşhur Şark Kadayıfçı Remzi Usta'nın merkez şubesini ziyaret ederek yoğun programı arasında soluklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretleri kapsamında Meşhur Şark Kadayıfçı Remzi Usta'nın merkez şubesini ziyaret ederek yoğun programı arasında soluklandı. Bakan Kurum'a burma kadayıf ve künefe ikram edildi.

img-20220501-wa0002.jpg

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği memleketi Konya'da vatandaşın bayram telaşına ortak oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden bayram alışverişi telaşına ortak olan, esnafla sohbet edip Ramazan Bayramı tebriğinde bulunan Bakan Murat Kurum'a Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İttifak Holding Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve çevre esnafı da eşlik etti.

img-20220501-wa0001.jpg

Bakan Murat Kurum, yoğun ziyaret trafiği içinde Meşhur Şark Kadayıfçı Remzi Usta'da soluklanıp dinlenirken kendisine ve beraberindeki heyete burma kadayıf ve künefe ikramında bulunuldu. Meşhur Şark Kadayıfçı Remzi Usta'nın sahibi Remzi Bural, Bakan Kurum ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Rasim Atalay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.