Bakırcılar Odasından Hüma’ya Ziyaret

Bakırcılar Odasından Hüma’ya Ziyaret
Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık v e Başkanvekili Ahmet Sönmez Özel Hüma Okulları Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’a ziyaret ederek, verilen eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık v e Başkanvekili Ahmet Sönmez Özel Hüma Okulları Kurucu-Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’a ziyaret ederek, verilen eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı. Bakırcılar Odasının ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Birekul, “Konya’daki eğitimin kalitesinin yükselmesi amacıyla eğitim sektöründe Hüma Okulları olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz.  Hüma Ortaokulu, Hüma Anadolu ve Fen Liseleriyle eğitim hizmeti veren okullarımızda; uluslararası eğitim-öğretim vizyonun farkıyla modern ortamlarda gençlerimizi geleceğe değer katacak bireyler olarak yetiştirme hedefindeyiz. Şehrimizdeki STK’lar ve odalarımıza okullarımızda eğitim alacak olan öğrencilerimize referans olmaları halinde eğitim ücretlerimizde belli indirimler uyguluyoruz. Konya Bakırcılar odasıyla da bu anlamda işbirliği yapmaktan mutlu oluruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi. Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Birekul’u tebrik ederek başarılının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.