Bakırköy'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Bakırköy'de trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı
İSTANBUL (AA) - Bakırköy'de buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda yürüyen bir kadına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Alınan...

İSTANBUL (AA) - Bakırköy'de buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin kaldırımda yürüyen bir kadına çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Menekşe Sahil Yolu'nda, Burak Yılmaz'ın yönetimindeki 34 TU 069 plakalı otomobil, kaldırımda yürüyen Emine Topaç'a (42) çarptı. Kaza sonucu Topaç ile çarpan otomobil Marmara Denizi ile Küçükçekmece Gölü'nü bağlayan dereye düştü.

Sürücü Yılmaz, denize düşen otomobilden çıkarak kayalıklara ulaştı. Kayalıklara savrulan Emine Topaç ise çevredekiler tarafından kayalıklardan çıkarıldı.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede Topaç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Topaç'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Sürücü Yılmaz ise yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yılmaz'ın polise verdiği ifadesinde, buzlanma nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.