BAL derbisi için geri sayım

BAL derbisi için geri sayım
Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Konya derbisi yarın Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Konya derbisi yarın Sarayönü Belediyespor ile Akşehirspor arasında oynanacak. Ligde doğrudan kalma adına iki takım için de büyük önem taşıyan maç Atatürk Stadı 1 Nolu Saha’da oynanacak.

Hazırlıklarını tamamlama aşamasına gelen iki ekip de galibiyet hedefliyor. Son 7 haftada 5 galibiyet alan ve son olarak geçtiğimiz hafta aldığı üç puanın ardından sıralamada Akşehirspor’un üstüne çıkan Sarayönü Belediyespor, yarınki maçı da kazanarak ligde doğrudan kalma yolunda avantajı tamamen eline geçirmek istiyor.

Son 7 haftada sadece 1 galibiyet alan ve 4 maçtır da kazanamayan Akşehirspor ise kötü gidişata derbi maçta son vermek amacında. Haftaya 26 puanla giren ve derbi maçı kazanması durumunda Sarayönü Belediyespor’un 2 puan önüne geçecek olan kırmızı-beyazlılar tamamen derbi maça kilitlenmiş durumda. 

Sezonun ilk devresinde Akşehir’de oynanan maçın berabere tamamlanması yarınki maçı kazanan ekibin ikili averajda da üstün olmasını sağlayacak. Zorlu maç yarın saat 13.30’da başlayacak.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.