Barış Bektaş: Niyetim Konya’ya daha çok fayda sağlamak

Barış Bektaş: Niyetim Konya’ya daha çok fayda sağlamak
CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Barış Bektaş, Pusula Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Rasim Atalay ile bir süre sohbet etti. Bektaş, hedefinin Konya’ya genel siyasette de hizmet edebilmek olduğunu vurguladı.

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Barış Bektaş, Pusula Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Rasim Atalay ile bir süre sohbet etti. Bektaş, hedefinin Konya’ya genel siyasette de hizmet edebilmek olduğunu vurguladı

CHP Konya İl Başkanlığı’ndan milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden ve Konya’da milletvekili aday adayı olduğunu ilan eden ilk isimlerden olan Av. Barış Bektaş, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimler öncesinde Konya’daki ziyaretlerini sürdürüyor.

Konya’yı hem merkez, hem de ilçeleri itibariyle karış karış gezdiğini ve çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Av. Barış Bektaş, “Konya ölçeğinde partimizin il başkanlığı düzeyinde gerçekleştirmiş olduğum siyasi çalışmalarımı Konya’ya daha çok fayda sağlayabilmek arzusuyla milletvekili olarak sürdürmeyi arzu ediyorum. Hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım biliyoruz ki tek ortak paydamız var, içinde yaşadığımız şehir olan Konya. Konya’nın çıkarlarının korunması, kazanımlarının artması, Konya’nın daha çok hizmet alabilmesi adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

baris-bektas-ziyaret-3.jpg

İl Başkanlığı görevini yürüttüğü süreçte de Konya’nın sorunlarına ilgisiz kalmadığını ifade eden CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Av. Barış Bektaş, “Söz konusu Konya olduğu zaman biz hiçbir şekilde birilerinin harekete geçmesini beklemedik. Bir yanlış, bir sorun var ve çözümü için harekete geçmek gerekiyorsa ilk devinimi biz gerçekleştirdik” dedi.

Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek üzere bu yola çıktığını ifade eden Barış Bektaş, Konya halkının teveccühünü beklediğini sözlerine ekledi.

baris-bektas-ziyaret-2.jpg

KEMAL KILIÇDAROĞLU SALI GÜNÜ KONYA’YA GELİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da saha çalışmalarına başladığını dile getiren Barış Bektaş, “Genel Başkanımızın 28 Mart Salı günü için bir Konya programı var. Önce Ereğli’de grup toplantısı yapılacak. Ardından da Konya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak” dedi.

İbrahim Yapıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.