Başarılı belediyeciliğin örneği: Konya

Başarılı belediyeciliğin örneği: Konya
 Muhabir
AK Parti Konya İl Başkanlığı'nda seçim süreci ve 8 Mart Dünya Kadınların Günü ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti teşkilatı ve çok sayıda basın mensubu katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Ramazan ayının sonuna doğru seçimlerimizi tamamlayacağız. Temel atmalar ve açılışlarımız ile Konyamıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Önümüzde kalan sürelerde çalışma tempolarımızı daha da arttıracağız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü burada çalışan ve hayata emek veren bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-03-08-at-10-39-29-1.jpeg

'SEÇİM SÜRECİ YAKLAŞIYOR TEMPO ARTACAK'
Seçim süreci yaklaştıkça tempolarında artış olacağını ifade eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, "Ramazan ayının sonuna doğru seçimlerimizi tamamlayacağız. Bakanlarımızı bu süreçte Konya'da misafir etmiş olduk. Temel atmalar ve açılışlarımız ile Konyamıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Önümüzde kalan sürelerde çalışma tempolarımızı daha da arttıracağız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü burada çalışan ve hayata emek veren bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum.
Seçim sürecinde sizlerle bir araya geldik. Siyaset noktasında şehrimize kazandırılan faaliyetler ile şehri güçlü kılmak ve kazandırmak adına sık sık bir araya geldik. Diğerlerinde hazır olan masaların dağıldığına kendi iç karşılıklarına şahit olduk. Cumhur İttifakı olarak MHP ile bir ittifak gerçekleştirdik. Bizde gizli kapaklı işler hiçbir zaman olmadı. Birlikte uyumun sağladığı bereketi görüyoruz. Konyayı büyütmek için çaba sarf eden herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-08-at-10-39-29.jpeg

'KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖRNEK BİR BELEDİYEDİR'

Seçim sürecinde yoğun bir çalışma sürecinde olduklarını ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya modeli belediyecilik anlayışı ile her kesime hitap ediyoruz. Bunlardan birisi de kurduğumuz kadın kooperatifidir. Kadınlarımız burada oluşturduğumuz Zenobya, Anatoya ve Zeybe işimi ile 3 marka oluşturduk. Kadınlarımıza burada ciddi anlamda bir istihdam sağladık. Binlerce kadın kursiyerimiz burada hem meslek ediniyor hemde aile ekonomisine destek sağlıyor. Türkiye de ulaşımın en ucuz olduğu bir şehiriz. Bir taraftan ulaşım konforumuzu artırmak için 180 adet otobüsü bünyemize kattık. Konya merkezde çalışmalar yürütürken taşrada çözülemeyen sorunları çözerek yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çevreye saygılı bir belediye olarak Konya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda örnek bir belediyedir. Büyükşehir belediyemizin gücü her zaman İlçe belediyelerimizin arkasındadır. Uyum ve ahenk şehrimizde güzel bir uyum sağlıyor. Konyalıların desteği ile sorunların çözülmesi ve altyapısında ki eksiklikleri tamamlamak adına çok önemli bir yapı taşıdır. Birçok seçimler başka şehirlerde başa baş gidiyor. Bizim görevimiz şehre hizmet etmektir"diye konuştu.

whatsapp-image-2024-03-08-at-10-39-30.jpeg

'BAŞARILI BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEĞİ KONYA'DIR'

Başarılı belediyeciliğin örneğinin Konya olduğunun altını çizen AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, "Başarılı belediyecilik örneğini ülkemizde en iyi şekilde ortaya koyan Konyamızdır. Konya ulaşımından tüm bağlantı yollarına kadar ne kadar kapsamlı düşündüğümüzü ortaya koymak isterim. Türkiye'nin 85 milyonu bizim için çok değerlidir. Siyaset sadece içeride yapılmıyor. I'm ve dış politikanın örtüştüğü alanlarda da gerçekleştiriliyor" dedi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.