Başbakan Yardımcısı Akdoğan:

Başbakan Yardımcısı Akdoğan:
"Kılıçdaroğlu'nun bazı hakim ve savcılara 'sarayın kapıkulu, hukukçu kılığına girmiş düzenbaz, iktidar taşeronu' sözleri unutulmadı. Asıl yargı darbesi CHP Genel Başkanının hukukçulara yönelik geçmişten bu yana adet haline getirdiği hakaret ve tehditlerdi

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakim ve savcılara yönelik "sarayın kapıkulu, hukukçu kılığına girmiş düzenbaz, iktidar taşeronu" sözlerini hatırlatarak, "Asıl yargı darbesi CHP Genel Başkanının hukukçulara yönelik geçmişten bu yana adet haline getirdiği hakaret ve tehditlerdir" ifadesini kullandı.

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, "Kılıçdaroğlu'nun bazı hakim ve savcılara 'sarayın kapıkulu, hukukçu kılığına girmiş düzenbaz, iktidar taşeronu' sözleri unutulmadı. Asıl yargı darbesi CHP Genel Başkanının hukukçulara yönelik geçmişten bu yana adet haline getirdiği hakaret ve tehditlerdir" mesajını paylaştı.

Akdoğan, "Asıl yargıya baskı ve telkin Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'hesap soracağız', 'sıkıyönetim mahkemeleri ne kadar hukukiyse bunlar da o kadar hukukidir' sözleridir" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.