Başbakan'dan AVM'lere gözdağı

Başbakan'dan AVM'lere gözdağı
Başbakan Ahmet Davutoğlu yüzde 5'lik esnaf kotasını yineleyerek AVM'lere adeta gözdağı verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kırşehir'de Ahilik Haftası etkinliğinde konuştu. Burada yaptığı konuşmada geçtiğimiz günlerde askere taş atarken görüntülenen HDP'li vekil Aysel Tuğluk'a sert tepki gösteren Başbakan Davutoğlu, esnaflarla ilgili de; yüzde 5'lik AVMkotası çalışmasını hatırlatarak AVM'lere ''Esnafı size asla kurban etmeyeceğiz''  göndermesinde bulunup adeta gözdağı verdi.

''O EDEPSİZE SESLENİYORUM''

Askere taş atarken görüntülenen Aysel Tuğluk'la ilgili Davutoğlu çok sert konuştu. ''Mehmetçiğe taş atmaya cürret eden edepsize sesleniyorum sen oradasın diye gelmedi o kardeşlerimiz mehmetçik orada diye geldiler güvende olacaklarını düşündükleri için geldiler.'' diyen Davutoğlu, ''Mehmetçik orada olmasaydı onlar Türkiye'ye sığınmazdı.Bu topraklarda kavgaya provokasyona izin vermeyeceğiz.'' şeklinde konuştu.

ESNAFA YÜZDE 5 KOTA, AVM'LERE GÖZDAĞI

Esnafı AVM'lere asla kurban etmeyeceklerini belirterek bir nevi gözdağı veren Başbakan Davutoğlu, '' AVM'lerde esnafa yüzde 5'lik kota getiriyoruz buna uymayanlar bir şekilde faaliyet yürütemeyecek.'' dedi.

Davutoğlu konuşmasının sonunda Kırşehirlilere hızlı tren müjdesini de verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.