Başkan Altay Cuma Buluşması'nda vatandaşlarla buluştu: Saygı nöbetini izledi

Başkan Altay Cuma Buluşması'nda vatandaşlarla buluştu: Saygı nöbetini izledi
 Editör
Başkan Altay geleneksel hale gelen Cuma Buluşmaları kapsamında Başkan Pekyatırmacıyla birlikte Alaaddin Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların Cumalarını tebrik eden Başkan Altay, Sultanlar Türbesi'ndeki saygı nöbetini izledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Başkan Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile birlikte Alaaddin Camii’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla selamlaşarak mübarek Cumalarını tebrik etti. Başkan Altay daha sonra Selçuklu Sultanlarının medfun bulunduğu Alaaddin Cami avlusundaki Sultanlar Türbesi'nde her Cuma namazı sonrasında gerçekleştirilen saygı nöbetini takip etti.

baskan-altay-vatandasla-biraraya-geldi-3.jpg

baskan-altay-vatandasla-biraraya-geldi-6.jpg

baskan-altay-vatandasla-biraraya-geldi-2.jpg

baskan-altay-vatandasla-biraraya-geldi-1.jpg

Cuma günlerinin toplumda birlik-beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı günlerden olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Cuma günleri fırsat buldukça vatandaşlarımızla iç içe olmaya onlarla hasbihal etmeye gayret ediyoruz. Bu hafta da Alaaddin Camii cemaatimizle buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Bu vesileyle Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir gecesini ve önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.