Başkan Altay: Öğretmenlerimizin fedakarlıklarına şahit oluyoruz

Başkan Altay: Öğretmenlerimizin fedakarlıklarına şahit oluyoruz
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her zaman emekle, sabırla, şefkatle görevlerini gerçekleştiren tüm öğretmenlere teşekkür ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yüksek idealler doğrultusunda yetiştirmek için ülkemizin her köşesinde fedakarca çalışan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

İlk emri ‘oku’ olan bir dinin mensupları olarak bizim için; öğrenmenin, öğretmenin ve dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı bir önemi bulunmaktadır. Hepimizin hayatında iz bırakan öğretmenlerimiz çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle iç içe; donanımlı, milli ve manevi değerlere sahip, vatanını-milletini seven, ailesine, büyüklerine saygılı insanlar olarak yetiştirerek geleceğe hazırlıyor.

Tüm dünyada görülen koronavirüs salgını nedeniyle insanlık olarak büyük sıkıntılar yaşadığımız bugünlerde de öğretmenlerimizin fedakarlıklarına şahit oluyoruz. Hayatımızın her alanını derinden etkileyen salgın, maalesef eğitimimizi de çok fazla etkiledi. Bu süreçte öğretmenlerimiz uzaktan eğitimlerle çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaya ve onlarla yakından ilgilenmeye devam ediyorlar.

Her zaman emekle, sabırla, şefkatle bu ulvi görevi gerçekleştiren başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Yarınların mimarı olan, ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.