Başkan Altay’dan Cuma Buluşmalarında Kardeşlik Vurgusu

Başkan Altay’dan Cuma Buluşmalarında Kardeşlik Vurgusu
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları çerçevesinde Ferhuniye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları çerçevesinde Ferhuniye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir lokasyonda gerçekleşen Cuma buluşmaları hizmet kalitesine katkı sağlamaya devam ediyor. Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Ferhuniye Mahallesi oldu. Hacı Kemal Onsun Camii’nde kılınan Cuma namazının sonrasında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaşlardan gelen dilek ve önerileri dinledi. Başkan Altay’a Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra, belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Selçuklu teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Başkan Altay’ın gündeminde son zaman içinderda artan şiddet ve sokak olayları vardı. Başkan Altay, “Birlik, beraberlik ve kardeşliğimize kasteden bu çirkin oyunların bozulması, ülkemizin istikrar ve huzurunu hedef meydan saldırıların en hızlıca sona ermesini diliyoruz. İnanıyoruz ki ülkemiz huzur iklimine en hızlıca kavuşacak ve bizler birbirimize kardeşlik hukuku ile bağlı olduğumuz sürece hiçbir nifak bu milletin arasına giremeyecektir. Hiçbir saldırı ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasına engel olamayacaktır. Milletimizin sağduyu ve feraseti her zaman olduğu gibi galip gelecektir” dedi.

Başkan Altay, konuşmasının devamında, “Biz 1071’den beri bu topraklarda kardeşlik duygusu ile birçok zorlukla başa çıktık” Bu kardeşlik duygusu ile Dumlupınar’da, Ege’de, Antep’te ve Çanakkale’de omuz omuza mücadele ettik. Geleceğe bırakacağımız en büyük miras kardeşliğimizdir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.