Başkan Altay'dan müjde! O tarihte toplu taşımaya %50 indirim!

Başkan Altay'dan müjde!  O tarihte toplu taşımaya %50 indirim!
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programı gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programı gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Konya Modeli Belediyeciliğin örnekleri ve "Yeni Dönem Projelerinin" paylaşıldığı "Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha" programı düzenlendi.

'KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BENİM İÇİN DÖNÜM NOKTASIYDI'

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, " Konya sadece coğrafyamızda değil kalplerimizle de iz bırakan bir şehirdir. Konya'ya olan sevgimizi anlatmaya yetecek ne bir söz ne bir cümle var. Bizim Konya'ya sevdamız da, aşk hikayemizde tam olarak böyle bir şey. Kadim şehri yarınlarına hizmet etmek inşa etmek bu hayattaki en büyük mutluluğumda oldu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı benim için dönüm noktasıydı. Konya'yı her zaman kalkındırmak ve Türkiye'nin Parlayan Yıldız haline getirmek bizim bir hedefimizdir. Konya'mızı ihya etmek için alın teri döktük. Konya'ya olan hizmet aşkım hiçbir zaman azalmadı ve daha da arttı. Konya'nın sadece Türkiye'de değil dünyada da Yıldız parlayan bir şehir oldu." şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-02-26-at-20-24-49.jpeg

whatsapp-image-2024-02-26-at-20-27-24-1.jpeg

BAŞKAN ALTAY'DAN MÜJDE!

Başkan Altay sözlerine şu şekilde devam etti, "1 Mart'tan itibaren Merkez dışındaki taşra ulaşımları %50 indirim uygulanacaktır" dedi.

devamı geliyor...

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.