Başkan Arslan: Acı ve gözyaşının yıldönümü

Başkan Arslan: Acı ve gözyaşının yıldönümü
 Muhabir
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan 6 Şubat Depreminin 1. Yıldönümü dolayısı bir mesaj yayımladı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, 6 Şubat 2023 günü merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve aynı gün dokuz saat sonra Elbistan merkezli iki ayrı depremin yıldönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Ülkemizde geçtiğimiz yıl yaşanan bu büyük felaketin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Başkan Arslan, ''Yaralı ve kurtulan barınaklarını kaybeden Vatandaşlarımıza da sabır dilerim. O büyük felaket ve sonrasında yaşananları ülke olarak hepimiz dün gibi hatırlıyoruz. kısa sürede toparlanılsa da felaketin ilk anında maalesef büyük bir organizasyonsuzluk yaşadık ve bu organizasyonsuzluk sonucu çok büyük acılar yaşadık. Bu tür acıları tekrar yaşamamak için Ülke olarak her an bu tür felaketlere hazırlıklı olmalıyız. Ülkemizde AFAT gibi güçlü bir kuruluşumuz var iken komşu ilimizde yaşanabilecek bu tür bir felakete anında müdahale etmek için öncesinden sık sık tatbikatlar yapılmalıdır'' dedi.

ÜLKE OLARAK HER AN BU TÜR FELAKETLERE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ

Deprem sonrası merkezi hükümetin Genel seçim dolayısı ile de güya hızlı bir çalışmaya gireceği ve bir yıl içinde depremzedelerimizin kalıcı konutlara yerleştirileceği açıklanmıştı, fakat seçim geçtikten sonra bizlerin de gidip şahit olduğumuz ve yine bölgeden gelen haberlerde hala birçok yerde enkazların bile kaldırılamadığı bilgileri geliyor. Yerel seçimlerin de yaklaştığı son günlerde ekranlarda yine sık sık gündeme getirilip göstermelik birkaç konutla ülkeyi kandırmadan bütün depremzedelerimiz için kalıcı konutlar bir an önce tamamlanmalıdır.” Dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.