Başkan Arslan: Birer izzet ve ikram fırsatı

Başkan Arslan: Birer izzet ve ikram fırsatı
 Muhabir
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan Miraç Kandili Dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Konya İl Başkanı Ahmet Arslan Miraç Kandili Dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Peygamberimizi derin bir üzüntüden kurtarıp teselli veren Miraç, elemi, kederi, çaresizliği ve ümitsizliği bir kenara bırakarak yeniden yola koyulmayı anlattığını ifade eden Başkan Arslan, '' Her zorlukla beraber bir kolaylığın olduğuna inanmayı, Rabbimizin rahmetinden ümidi kesmemeyi öğretir. Miracı anlayan mümin, zamanın ve mekânın yegâne sahibi olan Yüce Allah'ın birliğine, büyüklüğüne ve sonsuzluğuna şahitlik eder. Bugün bizlere düşen, miracın ruhu, manası, hikmeti, hakikati ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmektir. Birer izzet ve ikram fırsatı olarak bu gün ve gecelerden gerekli dersleri almak, hayatımızı bu manevi fırsatlar üzerinde yoğunlaşarak beslemek gerekir'' dedi.

Başkan Arslan, ''Bu mübarek Miraç Kandili vesilesi ile şu anda ilk kıblemiz Mescidi aksa ve Gazze’de Siyonistlerin zulmü altında inim inim inleyen Filistinli Müslüman kardeşlerimize ve Çin zulmü altında asimile edilmeye çalışılan Doğu Türkistanlı soydaşlarımıza Allah’tan sabır, bu zulmü yapan Siyonistlerin de kahrı perişan olmalarını dilerim " ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.