Başkan Arslan: Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümü

Başkan Arslan: Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıl dönümü
 Editör
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet'in, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin göstergesi olduğunu vurgulayan Başkan Arslan, şunları ifade etti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimini ilan eden kurucu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne selam olsun.

CUMHURBAŞKANIMIZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE KURUCU KAHRAMANLARI

100 yıl önce her türlü zorbalığa, zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Türk milletinin kararlılıkla giriştiği İstiklal Mücadelesi; geçmişine gururla geleceğine güvenle bakmasını sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet ile taçlandırılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak hep birlikte yeni yüzyılda da aynı kararlılıkla demokrasi, özgürlük ve adalet temellerinde parlak bir geleceğe yürüyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle anıyorum. Milli mücadelede, ayrıca yakın veya uzak tarihimizde vatan ve millet için can vermiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.