Başkan Arslan’dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Arslan’dan Ramazan ayı mesajı
 Editör
Gelecek Partisi Konya İl başkanı Ahmet Arslan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gelecek Partisi Konya İl başkanı Ahmet Arslan Ramazan ayı dolayısı ile yayımladığı mesajda; “Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını diliyorum” dedi.

Huzurun maneviyatın sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun olduğunu belirten Başkan Arslan,'' 11 ayın sultanı olan bir Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü mukaddes kitabımız Kur’an-ı Kerim insanlık âlemine bu ayda inmiş, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bu ay içinde yer almış ve oruç tutulması bu ayda farz kılınmıştır. Bu müstesna günlerde etrafımızı saran hoşgörü ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli ve bu güzellikleri hayatımızın her anına yayabilmeliyiz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif’i siz değerli Konyalı hemşerilerimizle birlikte karşılıyoruz'' dedi.

Ramazan, insanların kendilerini hesaba çekmeleri ve günahlarından tövbe edip Yüce Allah’a yönelmeleri için bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Arslan, ''Kuran’da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilmektedir. Özellikle içinde bulunduğumuz bugünlerde düşkün ve muhtaçlara her zamankinden daha çok yardım etmeli, en yakınımızdan başlayarak ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmalıyız. Bu ayda, küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak herkese karşı hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Ramazan ayında tüm Müslümanların en yakınından başlayarak ihtiyaç sahibi komşu ve akrabalarına paylaşım duygusu içerisinde yardım ellerini ulaştırmalıdır. Toplum olarak dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını diliyorum'' dedi.

''Bu duygu ve düşünceler ile 11 ayın sultanı Ramazan ayının milletimizin birlik ve beraberliğinin kuvvetlenmesine, tüm insanlık için bereket, barış ve huzur getirmesini temenni eder, başta Konyalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan-ı Şerifini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.