Başkan Atçeken'den Bayram Mesajı: Birlik ve beraberlik içinde bir bayram

Başkan Atçeken'den Bayram Mesajı: Birlik ve beraberlik içinde bir bayram
 Editör
Konya'da Kamu Yaralarına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği (POLEM) Konya Şubesi, 10 Nisan Polis Günü ve Ramazan Bayramı'nı ortak bir kutlamayla coşkuyla kutladı.

Konya Şubesi, 10 Nisan Polis Günü ve Ramazan Bayramı'nı ortak bir kutlamayla coşkuyla kutladı. Kutlama törenine, çalışan ve emekli polisler, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. Törende günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu ve çeşitli gösteriler sunuldu.

Düzenlen programda çok sayılı davetliye katıldıkları için teşekkür eden POLEM Konya Şube Başkanı Sefer Atçeken sözlerine şöyle başladı, '' Bugün iki bayramı bir arada kutladığımız güzel bir gündeyiz. Öncelikle Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmetle, şükran ve dua ile anıyorum'' dedi.

Kamu Yaralarına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Derneği Konya Şubesi kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Gününü çalışan ve emekli meslektaşlarıyla kutladıklarını aktaran Başkan Atçeken, ''Çalışan meslektaşlarımıza hayırlı görevler ve başarılar, emekli meslektaşlarımıza sağlık ve afiyetler diliyorum. Huzurun ve güvenin teminatı Türk Polis Teşkilatı 179. yılını şeref ve gururla kutluyoruz. Meslektaşlarımızı birbirine kenetleyen değerlerden olan Polis Günümüzü ve mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum. Mübarek Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize, İslam ve insanlık alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.