Başkan Bayındır: Milliyetçiliğimize toz kondurmadık
Beyşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk oturumu Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye meclis toplantı salonunda 7 gündem maddesinin görüşülmesinin ardından Başkan Bayındır, bu zorlu süreçte devletin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Milliyetçiliğimize toz kondurmadık” dedi. Başkan Bayındır, “Parçalanan bir devletten, verilen bir mücadele sonucu Cumhuriyeti kurarak bugünlere geldik. Bu uğurda, bu vatanı bize toprak yapan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnetlerimi ve şükranlarımı sunarak hepsini rahmetle yâd ediyorum. 'Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.' diyen Atatürk’ün sözünü bugün, devletimizi yöneten ve yönetecek nesiller Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza edeceklerdir" dedi.
“Asfalt hammaddesini kendimiz üreteceğiz"
Mart ayı meclis toplantısında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Belediyenin dışa bağımlılığının önüne geçmek için asfalt hammaddesini kendilerinin üreteceğini söyledi. Başkan Bayındır yaptığı açıklamada, “Belediye adına ham madde üretecek bir işletme kuruyoruz. 240 ton saat kapasiteli asfalt plentinin yanına 400 ton saat kapasiteli bir konkasör ile dışa bağımlı olmadan kendi malımızı, kendimiz üreteceğiz" dedi.



Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.