Başkan Büyükkılıç, itfaiye personeli ile bayramlaştı

Başkan Büyükkılıç, itfaiye personeli ile bayramlaştı
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, itfaiye personeli ile bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, itfaiye personeli ile bayramlaştı.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına gelen Büyükkılıç, kolonya ve şekeri ikram ederek Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ve itfaiye personelinin bayramını kutladı.

Bayramda da görevleri başında olan itfaiye personeline teşekkür eden Büyükkılıç, koronavirüs nedeniyle yapılan çalışmalara da değindi.

Kayseri’deki uyum kültürüne vurgu yapan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Hayat akışında sıkıntılar da sevinçler de oluyor. Her ikisi de bizim için. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi dünyada yüz akı bir duruma getiren Sayın Cumhurbaşkanımıza da mevlam sağlıklı uzun ömür versin. İnşallah ailenizle, yakınlarınızla, dostlarınızla daha nice bayramlara ulaşırsınız. Sağlık ordumuz bizim gururumuz ama tek taş duvar olmaz. Sağlık camiamızın bu güzel çalışmaları emniyetimizle, jandarmamızla, vefa sosyal destek grupları ve belediyelerimizle dayanışma içinde yapılıyor. Kayseri’deki bu uyum kültürü ve dayanışmanın getirdiği zenginlik berekete vesile oluyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.