Başkan Çardakoğlu, Ziraat Odası Yönetimi İle Görüştü

Başkan Çardakoğlu, Ziraat Odası Yönetimi İle Görüştü
AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ziraat Odası Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

Akşehir Ziraat Odası Başkanı Aziz Bingül ve Yönetimi, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu’nu ziyaret etti. Ekim ayında yapılan kongre ile AK Parti İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Abdurrahman Çardakoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunan ve Ziraat Odası çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunan Ziraat Odası Yönetimi, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çardakoğlu, Akşehir’in tarım çeşitliliği olan bir şehir olduğunu söyledi. Akşehir’in coğrafyası ile buna sahip olduğunu dile getiren Başkan Çardakoğlu, “Sebzesi, tahılı ve meyvesi ile çeşitli bir şehiriz. Bunun yanında hayvancılık ta yaygın durumda. Ziraat Odamız, İlçe Tarım Müdürlüğümüz gibi kurumlarımız çiftçi ile devlet arasında köprü görevi üstleniyor. Çiftçiyi doğru tarım uygulamasına yönlendiren bu kurumlarımız önemli görev üstleniyor. Varolsun hükümetimiz de her zaman çiftçi ve tarımın yanında yer alıyor ve her dönem desteklerini devam ettiriyor. Bu konuda Ziraat Odamıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” sözlerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.